lastforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

lastforum

LastGame Forum Sı, , , temı, , , z

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Qlivia Dupeci +9 cıtın +4 r.e +4 rol

2 posters
YazarMesaj
efsaneArph

efsaneArph

Qlivia Dupeci +9 cıtın +4 r.e +4 rol Empty
MesajKonu: Qlivia Dupeci +9 cıtın +4 r.e +4 rol   Qlivia Dupeci +9 cıtın +4 r.e +4 rol I_icon_minitimeÇarş. Mayıs 28, 2008 6:03 am

Admın Bunun Ustune Bakarsan iyi Olur adamda +9 cıtın 4 parca +4 rol +4 r.e bunda bırde clanında I_CAPTAlN_I dıye bırı var ondada aynı ıtemler var geregını yap plz
Qlivia

MesajKonu: Geri: Qlivia Dupeci +9 cıtın +4 r.e +4 rol   Qlivia Dupeci +9 cıtın +4 r.e +4 rol I_icon_minitimeÇarş. Mayıs 28, 2008 8:32 am

Birader SS'en varmı nerden bilion düpe oldunu Ben captain'le gece qündüz item kastım
Qlivia

MesajKonu: Geri: Qlivia Dupeci +9 cıtın +4 r.e +4 rol   Qlivia Dupeci +9 cıtın +4 r.e +4 rol I_icon_minitimeÇarş. Mayıs 28, 2008 9:34 am

Yaptım a.q itiraf ediom en kral düpeyide ben yaptım
büssürü item yaqtım +10 ii bastım yakmaq istedim bastım düpledim 2 3 kişiye verdim +8 giga düpledim basım +9'a +8 chiitn kafalıq düpledim bastım +9 pad'ıda aynı sekilde yaptım serverın en kral düpeyi ben yaptım varmı??????
efsaneArph

efsaneArph

MesajKonu: Geri: Qlivia Dupeci +9 cıtın +4 r.e +4 rol   Qlivia Dupeci +9 cıtın +4 r.e +4 rol I_icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 4:25 am

o senın serefsızllıgın yaptınsa al gotune monta et belkı oraya daah cok yaqısır bırde uste ss var mı dıyorsun utanmadan lol!
Qlivia

MesajKonu: Geri: Qlivia Dupeci +9 cıtın +4 r.e +4 rol   Qlivia Dupeci +9 cıtın +4 r.e +4 rol I_icon_minitimeCuma Mayıs 30, 2008 11:58 pm

Tırnagım SS'en Yh0q bişeyin yh0q Uyduruqtan konuuson kıskanıosunuz böle konusuosunuz a.q ZiqTirinQidin LoL Ts'ler
tanju6
Misafir

MesajKonu: Geri: Qlivia Dupeci +9 cıtın +4 r.e +4 rol   Qlivia Dupeci +9 cıtın +4 r.e +4 rol I_icon_minitimeC.tesi Mayıs 31, 2008 9:42 am

Gm Bu Qlivia VaLLaha Düpeci Bende Gördüm Koy Göster KAbuL et fLn Diyodu. Banada Yaparmısınız Dedim Siktir Git o.ç. Dedi Yeminederimki
Qlivia

MesajKonu: Geri: Qlivia Dupeci +9 cıtın +4 r.e +4 rol   Qlivia Dupeci +9 cıtın +4 r.e +4 rol I_icon_minitimeC.tesi Mayıs 31, 2008 2:15 pm

Lann Amuhh Herkez bilio Benim düpeci olduımu Ama Elinizde SS Yh0q a.q Adam qibi bana SS Gösterin banlayın Tmm Amuhh bi kere Ben İtemi gösteririm Ortacı olmam Caqtın bide senin nick'ne gelen ggecen banada yap Ziqtirin qidin sizinlemi ugrasıcam a.q
Qlivia

MesajKonu: Geri: Qlivia Dupeci +9 cıtın +4 r.e +4 rol   Qlivia Dupeci +9 cıtın +4 r.e +4 rol I_icon_minitimeC.tesi Mayıs 31, 2008 2:18 pm

Yaptım banlandım s0nra acıldıgında düpe serbestken yaptım bunun icinmi banlıycaq'lar
salak
Misafir

MesajKonu: Geri: Qlivia Dupeci +9 cıtın +4 r.e +4 rol   Qlivia Dupeci +9 cıtın +4 r.e +4 rol I_icon_minitimePaz Haz. 15, 2008 1:55 pm

amıq malı +4 R.E dupesiz basılırmı siktimi salagı
+4 ROL dupesiz basılır mı siktimi malı

salak salak konuşma mal herif dürüst ol biraz

Qlivia Dupeci +9 cıtın +4 r.e +4 rol
1 sayfadaki 1 sayfası